ELEKTRONISCHE FACTURATIE

Bent u op zoek naar een mondiaal supportsysteem voor e-facturatie? Wij pakken de handschoen op.

CONTACT OPNEMEN

 

DE "E" BETEKENT EENVOUDIG

E-facturatie biedt aanzienlijke voordelen voor ieder bedrijf. Er bestaan echter vele uitdagingen die u en uw succes in de weg staan — met name op mondiale schaal. Met onze decennialange ervaring en onze beschikbare, robuuste infrastructuur biedt Esker uw bedrijf precies wat u nodig hebt om van e-facturatie een triomftocht te maken.

 

 • Lagere kosten, snellere betalingen
 • Interoperabiliteit met elk systeem
 • Flexibiliteit met klanten en leveranciers
 • Wereldwijde conformiteit in ruim 60 landen

LEEF ALLE VEREISTEN VOOR E-FACTURATIE 100% NA

Aangezien er vele overheden en multinationals zijn die e-facturatie vereisen, moeten bedrijven zich aanpassen, indien ze betaald willen worden. Esker helpt u om mondiale naleving te bereiken; ongeacht welke technologie u kiest:

E-HANDTEKENINGEN

Door zijn partnership met Sovos past Esker de juiste elektronische handtekeningen, tijdstempels en verificaties toe in meer dan 60 landen.

BCAT

Het audittraject en de rapportagecapaciteiten van Esker houden alle verkooporders bij; vanaf de ontvangst en het posten tot de verzending en elektronische archivering.

EDI

Esker levert gegevensformattering in de juiste indeling (XML, EDIFACT, ANSI, enz.), beveiligde uitwisseling via elk communicatietransport (AS2, VPN, SFTP, enz.) en interoperabiliteit met elk platform.

ARCHIVING

Volledig conform de EU-richtlijn en de Sarbanes-Oxley Act beschermt Esker’s elektronische archiveringsoplossing alle facturen via een aparte, beveiligde infrastructuur en internetportaal.

 

ZIE DE NALEVINGSKAART VOOR INTERACTIEVE E-FACTURATIE VAN ESKER

 • Block url new window: 
  off

STROOMLIJN UW OVERGANG NAAR E-FACTURATIE

Een succesvolle elektronische facturatie van een bedrijf komt er uiteindelijk op neer dat voldoende klanten en leveranciers er gebruik van gaan maken. Van promotionele campagnes tot incentives en tarieven weten de hoogopgeleide professionals van Esker wat er nodig is voor het ontwikkelen van genuanceerde strategieën om dit te bereiken. Ze geven betrouwbaar advies voor het overwinnen van potentiële hindernissen (wij staan pal achter u).

Case study
83% adoptie
Bij Oneta heeft 83% van zijn klanten zich aangemeld voor e-facturatie.
 
“De eerste vier maanden na de implementatie hebben we folders meegestuurd met afschriften om e-facturatie te promoten en vroegen we chauffeurs om folders aan klanten te geven bij het afleveren van de orders. Een personeelslid belde een week lang klanten om e-mailadressen te verzamelen. De volledige procedure duurde circa zes maanden, maar de resultaten spreken voor zich.”
Office Manager | Oneta

12 TIPS OM DE ACCEPTATIE VAN ELEKTRONISCHE
FACTURATIE TE STIMULEREN

Het boeken van succes met de juiste strategie

 • Block url new window: 
  off

UNIEKE VOORDELEN VAN E-FACTURATIE VOOR CREDITEURENMANAGERS

De leverancierszijde van e-facturatie kan net zo belangrijk zijn als de klantzijde. Wanneer er een oplossing voor e-facturatie moet worden gekozen, die een beveiligde, samenwerkende en zeer efficiënte e-facturatieomgeving voor Crediteuren kan ondersteunen, heeft Esker de soliditeit om de job op de juiste manier, onmiddellijk gedaan te krijgen.

 


 • Specialistische ondersteuning voor shared services center-initiatieven

 • Aanpasbare KPI's, beoordeling onderweg en goedkeuringsfunctionaliteit

 • Meertalige mogelijkheden zonder sjablonen
 • Block url new window: 
  off

ONDERSTEUNING VOOR EUROPESE E-FACTURATIEMANDATEN

De EU-richtlijn voor e-facturatie en overheidsinkopen (2014/55/EU) biedt landen de gelegenheid voor het implementeren van lokale wetgeving die leveranciers verplicht om elektronische facturen aan overheden (public administrations, PA) te verzenden met als doel om tegen 2020 in Europa van e-facturatie de belangrijkste facturatiemethode te maken. Andere landen, zoals Italië en Frankrijk, zijn zelfs verder gegaan en hebben B2B en/of B2C e-facturatie voor lokale bedrijven verplicht gesteld.

Esker helpt bedrijven om elektronische facturen te leveren conform alle unieke specificaties van Europese landen. Dit omvat de verwerking in iedere indeling (bijv. pdf, UBL, Facturae in Spanje, Fattura-PA in Italië, enz.), communicatie met PA-platformen (waaronder PEPPOL) voor het verzenden van elektronische facturen, het leveren van statusupdates en het bieden van elektronische facturenarchivering die voldoet aan de EU-richtlijn en regelgevende kaders.

Lees meer over de verplichte e-facturatie in Frankrijk, Italië , Spanje, Portugal and Duitsland.

 

 • Block url new window: 
  off

VRAGEN STAAT VRIJ

Staat het overstappen naar elektronische facturatie op het wensenlijstje van uw bedrijf?

 • Block url new window: 
  off
You’re in good company. Explore some of the other companies and AP leaders that have benefited from automating their processes with Esker.
No Results Found.

Our partners

 • Coming Soon
Top