Automatisering van purchase-to-pay

Krachtige oplossingen om uw cashmanagementspieren te laten zien

Het versnellen van de cashflow en verbeteren van de financiële toestand van een bedrijf zijn lastige zaken, wanneer chaotische, handmatige processen een onderdeel vormen van de P2P-cyclus. De automatiseringsoplossingen van Esker halen het papier uit het process, waardoor er een grotere controle en zichtbaarheid ontstaat voor diegenen die deze het meeste nodig hebben. 

Wanneer er zoveel wordt vertrouwd op de efficiency van processen in de P2P-cyclus, kunnen moderne bedrijven het zich gewoonweg niet meer veroorloven om terug te vallen op standaardpraktijken die van invloed zijn op zowel de financiële als de operationele integriteit. De beste manier om winstgevendheid te maximaliseren en conformiteitskwesties te minimaliseren is het samenvoegen van P2P-processen door automatisering.

Het automatiseren van processen in de P2P-cyclus is gelijk aan:

  • Het versterken van beleidshandhaving en controlemechanismen
  • Identificatie en vermindering van ongemerkte uitgaven
  • Verbeterde samenwerking met de belangrijkste leveranciers
  • Het herstellen van niet-ontdekte, verloren winsten
  • Optimaliseer uitgaven en de bestelling van goederen/diensten door handmatige verwerkingsstappen te elimineren, geld te besparen met online inkoopverzoeken en bestelformulieren, en de goedkeuringsworkflow te standaardiseren.
    Meer informatie
  • Ga voor een papierloze factuurverwerking met data-extractie, elektronische workflow en intelligente dashboards — daardoor bespaart u veel tijd en kosten en verbetert u tegelijkertijd de relaties met leveranciers.
    Meer informatie
Top