CASH-ALLOCATIE

Verlos overboekingen van de scherpe randjes

EEN DEMO AANVRAGEN

WAAROM GELD TOEWIJZEN MET ESKER?

Als u te maken hebt met meerdere betalingsbronnen en -indelingen (bijv. banken, kluizen, e-mails, pdf's, etc.) en ook nog eens verschillende gegevensniveaus in elk document, kan het voor debiteurenteams bijzonder lastig zijn om cash tijdig en effectief toe te wijzen. Met Esker's AI-engine wordt het handmatig intensieve proces van het matchen van ontvangen betalingen uit alle inkomende bronnen van betalingsinformatie geautomatiseerd, zodat uw team kan zich richten op waardevollere taken en de cashflow in realtime controleren.

 • Geef personeel meer slagkrachtVersnel de toewijzing en maak tijd bij AR-teams vrij om zich te richten op uitzonderingen en strategische taken.
 • Relaties versterkenKlanten tevreden stellen door de nauwkeurigheid van uw boekhouding te garanderen en geschillen snel op te lossen.
 • Overzicht verbeterenKrijg inzicht in betalingen die waarschijnlijk zullen worden ontvangen, evenals in uw totale vorderingen.
 • Versnel inhoudingenVersnel het process van uw team om inhoudingen en geschillen te identificeren.
“One significant change since implementing Esker’s solution is that the Banking Team is under much less pressure to complete payment allocations each day. They have more time to focus on their other duties and learn new tasks because Esker is saving us hours every day.”
Pamela Rochester │ Operational Team Leader | Laminex
Read full story >

VEREENVOUDIGD BEHEER VAN OVERSCHRIJVINGEN

AANGEDREVEN DOOR AI-TECHNOLOGIE

Inefficiënt beheer van betalingsopdrachten leidt niet alleen tot verloren tijd en arbeid van uw AR-team, maar heeft ook een directe invloed op de bedrijfsopbrengsten. Daarom elimineert de digitale oplossing van Esker, aangedreven door AI-technologieën, deze kostbare knelpunten door:

 • E-mail triage — het extraheren en routeren van overschrijvingen naar de Cash Application-oplossing.
 • Intelligente gegevensextractie — het extraheren van informatie uit betalingsbevestigingen (bijv. gegevens uit de hoofding, facturen, kredietlijnen, enz.)
 • Machine learning & teaching — het extraheren van data uit overschrijvingen & het aanzienlijk versnellen van de cash allocatie

EENVOUDIG MATCHEN

Geen betaalbevestiging ontvangen? Geen probleem. De Cash Application-oplossing van Esker wordt geleverd met krachtige AI-technologie die het eenvoudig maakt om betalingen automatisch toe te wijzen zonder betaalbevestiging, waardoor tijd wordt vrijgemaakt voor uw team en Cash voor uw bedrijf.

HOE HET WERKT

De AI Engine van Esker leest gegevens van betalingsbestanden uit en haalt er nauwkeurig de benodigde informatie uit (bijv. factuurnummer, klantnaam, PO, enz.). De oplossing analyseert gegevens in real-time om steeds te zoeken naar de best mogelijke match; als er meerdere mogelijk zijn, worden er suggesties aan de gebruiker gegeven en kan deze ook bedrijfsregels opstellen om specifieke toewijzingen of uitzonderingen te automatiseren. Ten slotte ondersteunt de oplossing van Esker ook snelle afstemming van betalingen met uw ERP via ingebouwde integraties of door een uitvoerbestand van betalingen te extraheren.

BEHANDEL PROBLEEMLOOS UITZONDERINGEN & BETALINGSTEKORTEN

Vereenvoudig uw aanvraagprocedure voor contant geld met alle betalingsinformatie die zichtbaar is vanuit één interface:

De weg naar een snelle toewijzing van cash kan hobbelig zijn als gevolg van obstakels zoals betalingstekorten, overbetalingen, kortingen, claims en meer. De oplossing van Esker baant de weg voor een algehele soepele, eenvoudige en slimme ervaring via onze krachtige AI-technologie en configureerbare regels om alle soorten uitzonderingen te automatiseren.

ZIE ALLES, DOE ALLES VANUIT ÉÉN INTERFACE
Zelfs als gebruikersvalidatie nodig is in het geval van meerdere toewijzingen of complexe uitzonderingen, zorgt Esker ervoor dat deze weinig tot geen invloed heeft op de snelheid van uw proces — stel uw team in staat om informatie te bekijken en actie te ondernemen via één interface. Dit omvat het bekijken van:

 • De uitgelezen betalingsinformatie & controle/het beeld van de overboeking
 • Help-berichten en toewijzings-suggesties via digitale hulp
 • Open items details (bijv. facturen, claims, kredieten, etc.) via een directe link naar klantenaccounts en tooltips
 • Interne en externe gesprekken
 • Sneltoetsen om aanpassingen uit te voeren, betalingen over te slaan of te recyclen, enz.

CONTROLE OP INKOMEND CONTANT GELD OP ELK MOMENT

Je kunt niet verbeteren wat je niet kunt zien! Esker's cloud-oplossing stelt gebruikers in staat om te voorzien in hun behoeften:

 • Alle betalingsinformatie gecentraliseerd op één plaats
 • Duidelijke KPI's over de toe te wijzen resterende liquide middelen
 • Uitvoerbestand rapporten om de reconciliatie in het ERP-systeem te vergemakkelijken of de toewijzingsstatussen te delen
 • Specifiek dashboard om de automatiseringsgraad- en trend van inkomende betalingen te monitoren en te verbeteren
 • Grafieken om de activiteit te monitoren (bijv. automatische toewijzingsstatus, afdrachtverwerking, toewijzing per gebruiker, enz.)
 • Werkruimte om eenvoudig naar uw uitgebreide AR-dashboard te navigeren om de kaspositie te bekijken (bijv. contant geld te innen, contant geld dat vastzit in niet verzonden facturen, enz.)
You’re in good company. Explore some of the other companies and AP leaders that have benefited from automating their processes with Esker.
No Results Found.

Onze partners

 • Coming Soon

Heeft u verdere vragen?

Heeft u een vraag over cash-allocatie? Wij helpen u graag verder.
Stuur ons een bericht en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

Top