Het partnershipprogramma van Esker

Maximaliseer succes door gedeelde expertise

Samen belangrijke verbeteringen in businessprocessen mogelijk maken

Esker ziet zijn zakenpartners als verlenging van ons team en één van de kritische componenten voor ons doorlopend succes. De gevarieerde reeks oplossingen en services van Esker die wij door onze vele partnerships in vrijwel elke geografische regio op de markt brengen, biedt elk bedrijf de mogelijkheid — ongeacht hun formaat, industrie of unieke IT-vereisten — om toegevoegde waarde en betere efficiëntie in hun processen voor bedrijfsdocumenten te ontgrendelen. Vele partners maken gebruik van onze uitgebreide ervaring in de automatisering van documentprocessen en de waardevolle functionaliteit die werd verkregen door het integreren van onze oplossingen met bedrijfsapplicaties, zoals ERP, EMR, CRM, EAI of internetsites.

  • Block url new window: 
    off

 

De extra voordelen van een partnership met Esker

Partners van Esker halen voordeel uit onze uitgebreide ervaring in de automatisering van documentprocessen en de waardevolle functionaliteit die werd verkregen door het integreren van onze oplossingen met bedrijfsapplicaties, zoals ERP, EMR, CRM, EAI of internetsites. Een partnership met Esker betekent dat u:

Kunt gebruikmaken van innovatieve automatiseringstechnologieën

Esker on-demand-technologieën kunnen onder andere worden geïntegreerd met OCR/data-extractie, workflow, datavalidering, documentformattering, elektronisch archiveren, EDI, versturen van faxen en post.

Breid businesswaarde uit en vergroot uw afzetmarkt

Minimaliseer onderzoek en ontwikkeling, terwijl u uw afzetgebied vergroot, en breid het productaanbod uit zonder de noodzaak om de onderliggende infrastructuur hiervoor op te zetten.

Krijg terugkerende inkomsten via een saas-model

Het SaaS-model is bij uitstek geschikt voor terugkerende inkomstenstromen voor uw bedrijf. Ook biedt de pay-as-you-go-prijsvorming uw klanten meer flexibiliteit en minder risico's voor hun zakelijke activiteiten.

 

  • Block url new window: 
    off

Ook partner van Esker worden?

Vul het online contactformulier in en wij contacteren u zo snel mogelijk!

  • Block url new window: 
    off
You’re in good company. Explore some of the other companies and AP leaders that have benefited from automating their processes with Esker.
No Results Found.

Onze partners

Partners van Esker

STRATEGISCHE ALLIANTIES

Top