CUSTOMER INQUIRY MANAGEMENT

Het DNA van uw customerservice team transformeren

BEKIJK DE VIDEO

EEN DIGITALE WIZARD VOOR HET GEDEELDE POSTVAK IN

Het managen van een gedeelde Postvak IN van de customerservice kan een kostbare, chaotische en contraproductieve aangelegenheid zijn. Daarom heeft Esker een Customer Inquiry Management-oplossing ontwikkeld — mogelijk gemaakt door de meest recente en meest geavanceerde AI-technologie. Niet alleen zodat uw team een betere klantervaring kan bieden (CX), maar ook om voortdurend verbeteringen door te voeren, terwijl uw business groeit.

  • Vragen sneller behandelen Geen rommelige Postvak IN-mappen meer! Dankzij automatisering en AI-gestuurde technologie kunt u klantenaanvragen snel en nauwkeurig classificeren, doorsturen en beantwoorden.
  • Betere relaties opbouwen Geef uw klanten wat ze verwachten — een snelle, consequente en nuttige reactie. En het eindresultaat? Ze blijven zaken met u doen!
  • Wees proactief, niet reactief Van een strategische reactie en doorsturen tot realtime KPI's voorziet Esker uw team van de tools die nodig zijn om een meer proactieve, gepersonaliseerde CX aan te bieden.
“Nu duurt het wellicht één of twee seconden om een aanvraag te valideren. De tijdsbesparing — met name voor onze CSR's — is één van de grootste voordelen.”​
Aiza Toor │ Customer Service Manager | Palmer Holland
LEES HET VOLLEDIGE VERHAAL

MIS NOOIT MEER EEN AANVRAAG

AI-GESTUURD E-MAIL SORTEREN EN MANAGEN

In een traditionele, gedeelde Postvak IN-omgeving kan het classificeren en doorsturen van e-mails de tijd van één of meer toegewijde FTE's vereisen (en dan hebben we het nog niet eens over het werk om al die aanvragen te beantwoorden). Hier komt Esker om de hoek kijken. Onze oplossing doet het zware werk, zodat u dat niet hoeft te doen — waardoor u een helder, uniform zicht heeft op uw communicatie met de klant.

  • Aanvragen classificeren maakt gebruik van NLP-algoritmen om inkomende aanvragen automatisch te classificeren (orders, aanvragen, claims, enz.), waardoor de nauwkeurigheid in de loop der tijd wordt fijngeslepen.
  • Voorgedefinieerde e-mailsjablonen stellen uw klanten in staat om consequente, automatische antwoorden te ontvangen (die naar wens kunnen worden gepersonaliseerd), ongeacht welke CSR de aanvraag verwerkt.
  • Strategisch doorsturen maakt het mogelijk om welke aanvragen dan ook, die de klantenservice niet kan beantwoorden, gemakkelijk te e-mailen naar de persoon/afdeling die dat wel kan.

ELKE BESLISSING OP BASIS VAN DATA

DASHBOARD ANALYTICS FOR EVERY USER DASHBOARDANALYSES VOOR IEDERE GEBRUIKER

Klantenserviceteams presteren het beste, wanneer hun strategieën en maatregelen zijn gebaseerd op data. In die wetenschap legt de intelligente oplossing van Esker de meest relevante analyses achter uw klantencommunicatie vast en geeft deze weer als live KPI's in een eenvoudig, gestroomlijnd en aangepast dashboard. Customer inquiry management is nog nooit zo mooi geweest!

  • Klantenaanvragen op type, datum of klant monitoren en analyseren
  • Prestaties van leden van het klantenserviceteam volgen en evalueren

HET DNA VAN UW CUSTOMERSERVICETEAM
TRANSFORMEREN

 Digitale wizard voor het gedeelde Postvak IN

KWESTIES IN REALTIME OPLOSSEN

CHATTOOLS VOOR UW TEAM EN KLANTEN

Wanneer het om customerservice gaat, is een goede samenwerking uiterst belangrijk. Daarom kunnen gebruikers van Esker interne gesprekken met collega's direct opstarten in de oplossing — waardoor ze dringende vragen in een mum van tijd kunnen beantwoorden.

Uw klanten profiteren ook van gemakkelijke communicatieopties, omdat ze kunnen kiezen of ze e-mails naar uw team verzenden of de in het klantenportaal ingebouwde chatfunctie gebruiken. Nog een pluim op uw "daarmee is het gemakkelijk zakendoen" -hoed.

VRAGEN STAAT VRIJ

Denkt u dat uw claims & deductions-proces wel een oppepper kan gebruiken?

You’re in good company. Explore some of the other companies and AP leaders that have benefited from automating their processes with Esker.
No Results Found.

Onze partners

  • Coming Soon
Top