WAT WE DOEN

Wij bouwen oplossingen die uw werk eenvoudiger maken

Bekijk video

ONTSLUITING VAN STRATEGISCHE WAARDE VOOR PROFESSIONALS IN FINANCE EN CUSTOMER SERVICE

Esker's wereldwijde cloud platform is gebouwd om strategische waarde te ontsluiten voor finance en customer service professionals, terwijl het de samenwerking versterkt tussen bedrijven die de cash conversion cycle automatiseren.

MET ESKER, WINT IEDEREEN

TECHNOLOGIE DIE POSITIEVE GROEI BEVORDERT

De oplossingen van Esker worden gebruikt om toegevoegde waarde te creëren binnen de financiële en klantenservicefuncties, maar de voordelen ervan reiken verder dan de deuren van het bedrijf zelf - ze geven nieuwe betekenis aan banen, verbeteren strategische relaties en bevorderen milieuduurzaamheid.

  • Voor uw bedrijfEsker's cloud platform bouwt bedrijfsveerkracht en continuïteit door middel van AI-gedreven technologie - waardoor uw bedrijf zich snel kan aanpassen aan veranderingen, schokken kan weerstaan en concurrerend kan blijven.
  • Voor uw werknemersHet elimineren van vervelende P2P & O2C taken maximaliseert het welzijn van werknemers door het vrijmaken van tijd, het verbeteren van autonomie & samenwerking, en het vergroten van carrièremogelijkheden.
  • Voor uw klantenNiet alleen kunnen Esker-klanten vasthouden aan hun voorkeuren voor het ontvangen van facturen, het verzenden van bestellingen & het betalen van facturen, ook is de transparantie gewaarborgd zodat ze nooit buiten de boot vallen.
  • Voor uw leveranciersSterke relaties met leveranciers zijn essentieel voor zakelijk succes. Daarom bieden de oplossingen van Esker leveranciers de mogelijkheid om facturen te betalen zoals zij dat willen, om buitensporige uitgaven te verminderen, 100% inzicht te krijgen en nog veel meer.
  • Voor de planeetEsker ontwikkelt met trots digitale oplossingen die bijdragen aan het verbeteren van de lokale en mondiale leefomgeving door het gebruik van natuurlijke grondstoffen te verminderen en uiteindelijk de CO2-uitstoot te verlagen.

SUCCESVERHALEN

CREDITEURENBEHEER

9 op de 10 inkoopfacturen worden via één enkele click verwerkt danzij machine-learning technologie...

LEES HET VERHAAL

ORDERVERWERKING

Verwerken orders 5x sneller doordat 74% van de orders zonder enige aanpassing verwerkt kunnen worden...

LEES HET VERHAAL

DEBITEURENBEHEER

Reduceerde het maandelijks aantal vervallen facturen met 4% terwijl de globale klanttevredenheid sterk verbeterde...

LEES HET VERHAAL

IN WELKE SECTOREN ZIJN WIJ ACTIEF

Esker heeft meer dan 1,400 klanten wereldwijd met unieke, sector gerelateerde uitdagingen. Snelle opleveringen van complexe functionaliteiten op maat gemaakt voor uw noden!

ONZE AGILE METHODOLOGIE

OPLOSSINGEN BIEDEN DIE VERANDERING OMARMEN

Met behulp van Agile-methodologie wordt het platform van Esker ontworpen voor en met gebruikers, zodat het altijd voldoet aan uw steeds veranderende behoeften. Klanten, business partners en hun belangrijkste stakeholders worden actief betrokken bij elke fase van de levering van de oplossing, zodat:

  • Voordelen van onze oplossing sneller en eerder in het proces te ervaren
  • Middelen te investeren in de meest waardevolle functionaliteiten
  • Beslissingen te nemen& aanpassingen door te voeren op basis van inzicht & overleg
  • Risico's te beperken & de algemene kost van een project implementatie te beheren

CONFORMITEIT & CERTIFICERINGEN

Ons platform is gebouwd op het hoogste niveau van veiligheids- en beveiligingsnormen. Maar we geven er de voorkeur aan om onze staat van dienst op het gebied van naleving en certificeringen voor zichzelf te laten spreken.

BEFAAMDE BUSINESS-PARTNERSHIPS

We zijn trots op de partnerships waarvan we sinds vele jaren deel uitmaken en hetgeen we betekenen voor de duizenden bedrijven die vertrouwen op onze oplossingen en expertise.

CONTACT OPNEMEN

Vragen? Opmerkingen? Aarzel niet om contact op te nemen met onze experts.

You’re in good company. Explore some of the other companies and AP leaders that have benefited from automating their processes with Esker.
No Results Found.

Onze partners

  • Coming Soon
Top