Sourcing Solution

Optimaliseer de manier waarop u leveranciers benadert, selecteert en met hen onderhandelt

Plan een demo

Transformeer uw sourcing on-demand

Met Esker Sourcing by Market Dojo kunnen inkoopteams op efficiënte en kosten-effectieve manier goederen en diensten van externe leveranciers beheren en inkopen. Door middel van aanbestedingen en onderhandelingen op on-demand veilingen, kunnen de gebruikers de meest geschikte leveranciers in de markt vinden en zo tijd en geld besparen. Integratie en toegankelijkheid zijn eenvoudig waardoor bedrijven in een mum van tijd aan de slag kunnen gaan en binnen enkele dagen een positieve ROI kunnen realiseren.

Waarom sourcing automatiseren?

Esker en Market Dojo helpen samen inkoopteams van elke grootte om sneller toegevoegde waarde te creëren, toegang te krijgen tot beslissingsklare gegevens, risico's te beperken en relaties met leveranciers te versterken. Dankzij een on-demand, best-of-breed sourcingtool kunnen inkoopteams eenvoudig van reactieve backofficefuncties naar proactieve strategische bronnen evolueren.


 • Bespaar geld

  Profiteer van concurrerende prijzen en verlaag de kosten van traditionele inkoopmethoden.


 • Versnel het proces

  Bespaar meer dan 40% tijd bij het verzamelen en formatteren van gegevens en compliance.


 • Versterk uw relaties

  Creëer betrokkenheid en werk effectief samen met belangrijke belanghebbenden en leveranciers.


 • Verkrijg inzichten

  Toegang tot krachtige data-driven inzichten om eenvoudige of complexe rapporten te maken.


 • Versterk de inkoopfunctie

  Ontwikkel uw inkoopteam van een reactieve backofficefunctie tot een proactieve, strategische bron.

 •  

Vertrouwd door
toonaangevende bedrijven

"Er zat 24 uur tussen het moment dat we onze Sourcing Dojo licentie kochten en het moment dat we de RFP operationeel hadden. Ik kan me niet voorstellen dat het sneller kan."
Sӧren Petsch, Director of Procurement bij CommerceHub

Lees meer

"Het succes was vrijwel meteen duidelijk. Groepsleden gingen van het behandelen van 1 of 2 RFP’s per keer naar een handvol tegelijkertijd binnen enkele weken. Het heeft het team echt in staat gesteld om veel meer van onze business te beïnvloeden."

David Latten, Head of Global Indirect Procurement bij Logitech

Lees meer

Sourcing kenmerken


 • Geavanceerde sourcing functies

  Voer al uw aanbestedingsactiviteiten uit op één speciaal platform. Doe eAuctions, RFI's, RFP's en RFQ's met scoring, weging (eventweighting) en uploads van documenten. Met geavanceerde packages kunt u alles vastleggen wat u nodig hebt.


 • Geïntegreerde vragenlijsten

  Leveranciersinformatie opvragen is nog nooit zo eenvoudig geweest. Maak gewogen vragenlijsten met verschillende types vragen, tabellen en uploads van documenten. Automatische en handmatige scoring zorgt voor consistent geformatteerde antwoorden en centralisatie van data.


 • Klonen & templates

  Sta gebruikers toe om een deel of het geheel van een vorig event te kopiëren. Het gebruiksvriendelijke templatesysteem vermijdt lange insteltijden en zorgt voor een consistente opmaak voor alle evenementen.


 • Excel importeren & exporteren

  Stel deelnemers in staat hun biedingen te doen via spreadsheets dankzij Excel-integratie voor het maken van events. De host kan ook gedetailleerde samenvattingen exporteren om rapporten na het event te maken of naar andere systemen te importeren.


 • Gecentraliseerde data

  Leg alle informatie over leveranciers en aanbestedingsactiviteiten vast in de oplossing. Gegevens zijn volledig controleerbaar en kunnen na het event eenvoudig worden geëxporteerd als spreadsheet voor rapportage en beoordelingen.


 • RFQ's in meerdere fasen

  Geef gebruikers van aanbestedingen de mogelijkheid om de deadline voor biedingen voor elke nieuwe ronde in te stellen, om te beslissen of deelnemers hun rang moeten kunnen zien zoals die was aan het einde van de vorige ronde, en om te bepalen welke deelnemers moeten worden opgenomen.


 • Multiscoring

  Uitgebreide RFx-events uitvoeren, inclusief RFI's, RFP's en RFQ's. Stel gebruikers in staat om complexe gewogen events met multiscoring uit te voeren en geef hun of een groep gebruikers de mogelijkheid om antwoorden op vragenlijsten te halen.

Begin uw eerste eAuction vandaag nog! Meer weten

You’re in good company. Explore some of the other companies and AP leaders that have benefited from automating their processes with Esker.
No Results Found.

Onze partners

 • Coming Soon
Top