Briefpost services

Verzend post in recordtijd. Traceer deze vervolgens in realtime.

Begin met Mailing on Demand

Een moderne metamorfose van traditionele postdiensten

Of u het nu leuk vindt of niet, maar veel klanten willen hun documenten nog steeds fysiek per post ontvangen. Maar de keuze tussen een dure interne postkamer of het uitbesteden van de productie  is eigenlijk niet de juiste keuze. Begin met geautomatiseerde briefpost services. Met Esker Mail Services kunnen documenten direct worden gepost vanuit elke ERP, pc- of andere bedrijfsapplicatie voor wereldwijde levering en overhandiging aan de postdiensten in minder dan 24 uur — daardoor wordt briefpost 100% elektronisch voor de verzender.

 

 • 100% COMPATIBILITEITmet iedere applicatie
 • 24-UURSlevering aan de postdienst
 • 7 PRODUCTIE-VESTIGINGENwereldwijd voor routering tegen de laagste kosten
45%
Het Pharmacy Verification Network bespaarde ruim 45% op hun postverwerkingskosten.
 
10 naar 1
Lafourchette.com verminderde de tijd voor het afhandelen en leveren van facturen van 10 dagen tot één. 
 • Block url new window: 
  off

Verstuur één document ... of 1 miljoen.

Esker Mail Services kent geen beperkingen; ongeacht wat uw volume is. Gebaseerd op een uniek concept van realtime documentverwerking kunnen individuele of batchbestanden worden verzonden, wanneer u dat wilt, hoe u dat wilt en zonder enige vertragingen.

Gemoedsrust zonder extra kosten 

Elk document dat via Esker wordt verwerkt, wordt getraceerd met een unieke ID (opgenomen in een barcode op iedere pagina). Daardoor weten bedrijven zeker dat het juiste document en het aantal pagina's werden verstuurd aan de juiste partijen. 

 • Block url new window: 
  off

7 redenen om te kiezen 

voor de Esker Mail Services

 • Block url new window: 
  off

Volg uw briefpost van het begin tot het einde. 

Met gebruik van dezelfde unieke ID die verzekert dat fouten worden vermeden, laat Esker's geautomatiseerde service voor het versturen van documenten ook elk poststuk via een gebruikersvriendelijk internetportaal traceren. Alles, van documentvalidering tot gedetailleerde statusupdates — zelfs op individueel documentniveau — is toegankelijk via een standaard internetbrowser.

Getekend, verzegeld en geleverd volgens uw wensen

Met Esker Mail Services kunt u uw zendingen aanpassen zonder uw kantoor te verlaten. U kunt de briefpost van uw bedrijf geheel zijn eigen uitstraling geven door uit verschillende opties te kiezen (bijv. formaat envelop, afdrukken in kleur of in zwart/wit of het toevoegen van bijlagen).

 • Block url new window: 
  off

Haal voordeel uit het beveiligde, wereldwijde netwerk van Esker. 

Voor bedrijven met klanten wereldwijd kan het per post versturen van documenten uiterst kostbaar zijn. Dankzij Esker's wereldwijde netwerk van productievestigingen in Frankrijk, België, Spanje, het VK, de VS profiteren klanten van de routering tegen de laagste kosten. Gebruikers verzenden hun document elektronisch naar de productievestiging die het dichtste in de buurt zit van de bedoelde ontvanger, zodat ze kunnen profiteren van lokale posttarieven, de postzegelkosten kunnen verlagen en de leveringstijd kunnen verkorten:

 


 • De documenten worden via een beveiligd protocol (SSL) verzonden naar de productievestigingen van Esker.

 • Back-up en monitoring tussen de datacenters van de productievestiging van Esker is 24/7 beschikbaar.

 • Alle productievestigingen van Esker zijn uitgerust met digitale kleurenprinters en industriële couverteermachines (vouw- en enveloppenmachines).
 • Block url new window: 
  off

Trending content

No Results Found.

Onze partners

 • Coming Soon

Heeft u nog vragen?

Als u een hekel heeft aan de traditionele postverwerkingen, gaat u Esker leuk vinden.
Laat ons weten wanneer u er aan toe bent om te praten over de volgende stappen. 

Top