ACCOUNTS PAYABLE AUTOMATION

Haal de chaos uit uw Cash Management

WATCH VIDEO

WAAROM AUTOMATISEREN MET ESKER?

De automatiseringssoftware voor Crediteuren van Esker stelt bedrijven in staat om knelpunten in de verwerking van handmatige crediteurenfacturen te vermijden. Dat komt door de AI-gedreven gegevensvastlegging, contactloze verwerking en elektronische workflow-mogelijkheden. En het eindresultaat? Een eenvoudigere, efficiëntere en uiterst zichtbare manier om de cashflow te managen en nieuwe inkomsten te verwerven.

 

 • Het vereenvoudigen van crediteurenfacturatieVerbeter het cashmanagement met minder inspanning, verlaag de operationele kosten en versnel de financiële afsluitings- en auditprocedures.
 • Werk smart, werk mobielVan de analyse van facturen tot de monitoring van prestaties en mobiele mogelijkheden; neem uw beslissingen op basis van data — op kantoor, of terwijl u op afstand werkt.
 • Word leveranciersvriendelijkBetaal leveranciers consequent, nauwkeurig, en op tijd. Los geschillen op tijd op en maak gebruik van realtime communicatiehulpmiddelen.

 

“The decentralised nature of our organisation led to delays in our supplier invoice process. Invoices were mailed back and forth from the different offices to headquarters, resulting in many lost invoices and time-consuming supplier reminders. The lack of visibility over the whole process caused high stress levels, heavy workloads and a drop in the quality of our service.”​
François Cornuez │ Director of Accounting │ Culligan
Read full story >

Motiveer je team met verwerkbare data

Intelligente dashboards met real-time KPI’s geven finance teams en accounts payable medewerkers de mogelijkheid om de overzichten en grafieken op de inlogpagina naar eigen inzicht aan te passen. Hiermee is iedere handeling, van uitvoering van dagelijkse taken tot het monitoren van budgetten, van strategische- en toegevoegde waarde.

 • AUTOMATISERING
  MONITORING:
  • Touchless ratio
  • Facturen per maand
   (PO vs. niet-PO)
  • Ontvangstmethode per maand, enz.
 • PRESTATIE
  MONITORING
  • DPO
  • On-time betaling
  • Gemiddelde verwerkingstijd per maand, enz.
 • ACTUELE WORKLOAD
  MONITORING
  • Goed te keuren facturen
  • Facturen in review
  • Facturen on hold

HULPMIDDELEN OM SLIMMER TE WERKEN, NIET HARDER

De geautomatiseerde software voor Crediteuren van Esker is gebaseerd op ruim 35 jaar ervaring in het veld en kenmerkt een scala aan intelligente en krachtige functionaliteiten, waaronder :

 • Persona Block Icon: 
  Persona Block Title: 

  AI-GEDREVEN DATAHERKENNING

  Persona Block Text: 

  De AI-engine van Esker kan zowel gestructureerde als ongestructureerde factuurgegevens managen, en zelfs een splitsing voorstellen van een batch met leveranciersfacturen met meerdere pagina's die uw afdeling voor het eerst ontvangt.

 • Persona Block Icon: 
  Persona Block Title: 

  ERP-INTEGRATIE

  Persona Block Text: 

  De crediteurenoplossing van Esker kan in elk ERP-systeem worden geïntegreerd en heeft standaard koppelingen voor SAP®, Oracle® en Microsoft Dynamics®. Bovendien is het mogelijk om verschillende ERP´s gelijktijdig te koppelen, waardoor verschillende omgevingen uit M&A-activiteiten worden vereenvoudigd.

 • Persona Block Icon: 
  Persona Block Title: 

  ESKER ANYWHERE™

  Persona Block Text: 

  De mobiele app Esker Anywhere™ stelt managers in staat om leveranciersfacturen te beoordelen en goed te keuren, en om KPI's te volgen, of ze nu onderweg zijn of op afstand werken. Gebruikers kunnen ook opmerkingen invoeren voor anderen die zijn betrokken bij de workflow.

 • Persona Block Icon: 
  Persona Block Title: 

  LEVERANCIERSPORTAAL

  Persona Block Text: 

  Via een handig onlineportaal krijgen uw leveranciers via zelfservice toegang tot betalingsinformatie — zo worden ze sneller betaald, terwijl uw bedrijf tijd en geld bespaart die eerder besteed werd aan het behandelen van gesprekken over facturen.

MOBIEL MANAGEMENT? MAAK GEBRUIK VAN ESKER ANYWHERE™.

De toepassing voor mobiele verzoeken en factuurgoedkeuring biedt u:

 • Gemakkelijk goedkeuren van facturen en inkoopverzoeken vanaf uw Apple®- of Android™-apparaat, overal en altijd.
 • Snel oplossen van uitzonderingen en goedkeuringen, waardoor u constructieve relaties smeedt met uw leveranciers.
 • Efficiency vergroten in het P2P-proces door sneller te handelen en minder moeite te hoeven doen voor goedkeuringen.
 • Een oogje op de metrieken te houden. Dashboards kunnen onderweg worden gemanaged, zodat de activiteiten volgens schema worden uitgevoerd, wanneer en waar u dat wilt.

 

MULTI-CHANNEL FACTUURAUTOMATISERING

Met de multi-channel-oplossing van Esker kunt u in iedere indeling en van elk invoerkanaal facturen verwerken, of u deze nu hebt ontvangen via de post, e-mail, fax of EDI. Door een machine-leesbare EDI-factuur om te zetten in een door de mens leesbare versie, kunt u nu ook standaard crediteurenprocessen toepassen op EDI-facturen.

 • EDI-facturen openen als pdf's vanuit uw ERP-systeem
 • De noodzaak voor IT-support elimineren om EDI-problemen op te lossen
 • "Contactloze" verwerkingssnelheden verhogen voor EDI-facturen
 • Zichtbaarheid van facturen verbeteren in alle indelingen en ontvangstkanalen

MEER INFORMATIE

NALEVING VAN FISCALE REGELGEVING VOOR CREDITEURENFACTUREN WAARBORGEN

Het bijhouden van de veranderende regelgeving is lastig en het managen van leveranciers uit het buitenland maakt het nog complexer. De e-facturatie-oplossing voor crediteuren van Esker levert een papierloze factuurverwerking die voldoet aan de regels op wereldwijde schaal. Gearchiveerde facturen worden veilig bewaard, conform de lokale wettelijke verplichtingen.

PROMINENTE INHOUD

 • The power of P2P Automation

  The power of P2P Automation
  In the Retail & Consumer goods industry
 • Want to drive Business Growth?

  Want to drive Business Growth?
  Automate the Way Your Business onboards and manages its Suppliers
  Lees white paper
 • Harnessing the Power of P2P Automation

  Harnessing the Power of P2P Automation
  Even in complex, multi-erp environments
  Lees white paper
 • 5 Strategic Benefits

  5 Strategic Benefits
  Why P2P Automation is Worth the Hype

Onze partners

 • Coming Soon

VEEL GESTELDE VRAGEN

We hebben antwoorden samengesteld op de meest gestelde vragen over de oplossing voor crediteurenautomatisering van Esker. Heeft u een vraag waarop u het antwoord niet kunt vinden? Stel uw vraag door te klikken op de onderstaande knop "Contact opnemen".

Hoe verhoogt de oplossing voor Crediteuren van Esker de productiviteit van medewerkers?

Voor crediteurenmedewerkers is het niet ongebruikelijk om veel tijd te besteden aan handmatige taken (bijv. factuurgegevens invoeren in het ERP-systeem, goedkeuringen verkrijgen, documenten printen en verzamelen, enz.). De AI-gedreven automatiseringsoplossing voor Crediteuren van Esker neemt al die herhalende administratieactiviteiten met weinig toegevoegde waarde uit handen, zodat u deze niet hoeft te doen. Dientengevolge kan uw team zich focussen op strategischere activiteiten die van invloed zijn op cashmanagement en uw leveranciersrelaties.

Welke voordelen heeft de automatiseringsoplossing voor crediteurenfacturen van Esker voor mij?

Gebruikers van de crediteurenoplossing van Esker kunnen na de definitieve implementatie een aantal transformatievoordelen tegemoet zien. Vanuit een operationele optiek resulteert crediteurenautomatisering vaak in kortere factuurverwerkingstijden, lagere kosten, een vereenvoudigde IT-omgeving en een verbeterd overzicht van facturen en sluitprocedures (om er maar een paar te noemen). Voor uw klanten en personeel kan dit een prettigere samenwerking en tevredenheid betekenen op alle fronten. Tot slot kan de oplossing van Esker voor bedrijven leiden tot meer zakelijke kansen, uitbreiding naar nieuwe markten en meer fraudepreventie.

Kan de software voor Crediteuren van Esker worden geïntegreerd in alle ERP's?

JA! Tot op heden beschikt Esker over 70 unieke ERP- of zelfontwikkelde oplossingen. Onze ERP Connectivity Suite biedt ook gelijktijdige integratie in verschillende ERP's. Daardoor worden diverse omgevingen vereenvoudigd die voortvloeien uit de M&A-activiteit, wordt onboarding gestroomlijnd en worden shared services center-initiatieven ondersteund.

Vervangt Esker mijn ERP-systeem?

Nee! De automatiseringsoplossing voor Crediteuren van Esker is niet ontworpen om ERP's te vervangen. In plaatst daarvan werkt de oplossing naast een aanwezig(e) systeem of systemen om de hiaten te vullen van handmatig werk die de meeste conventionele ERP's niet aankunnen. Daardoor worden facturen sneller en nauwkeuriger verwerkt, terwijl uw bedrijf ook zijn investering in ERP kan maximaliseren.

VRAGEN STAAT VRIJ

Vragen over de automatiseringssoftware voor Crediteuren? Wij helpen u graag!

Top