Esker sluit partnership met met Imaweb in de Benelux voor het beheer van facturatie in de autoindustrie

LYON, — 21 juni 2021 — Esker, een internationaal cloudplatform voor procesautomatisering die meerwaarde creëren in de financiële wereld en klantenserviceafdelingen en tegelijkertijd de samenwerking tussen bedrijven versterkt, kondigt een uitbreiding van zijn technologiepartnerschap met Imaweb in de Benelux-regio. Deze samenwerking ligt in lijn met de indirecte groeistrategie van Esker en stelt Imaweb, een toonaangevende onafhankelijke leverancier van dealership management systems (DMS) en customer relationship management-oplossingen (CRM) voor de auto-industrie in de Benelux., in staat om zijn aanbod voor digitale procesautomatisering verder uit te breiden.

Als onderdeel van de overeenkomst integreert Imaweb Eskers cloud-based order-to-cash oplossing voor verkoopfacturen in al zijn DMS-producten voor autodistributienetwerken. Dankzij deze oplossing, Digital Invoice, kunnen de eindklanten van Imaweb profijt halen uit de automatisering, distributie en archivering van al hun klantfacturen.

Imawebs expertise en bewezen marktleiderschap, gecombineerd met Eskers technologie en ervaring op het gebied van e-facturering, geeft de klanten van Imaweb de tools die ze nodig hebben om hun digitale transformatie succesvol af te ronden.

Digital Invoice biedt autodealers meerdere automatiseringsvoordelen, waaronder:

  • Verbeterde productiviteit en operationele efficiëntie door problemen die zich voordoen bij de manuele verwerking te elimineren
  • Vereenvoudigde e-archivering (conform de regels) met veilige, 24/7 online beschikbaarheid
  • Aanzienlijk lagere kosten voor printen en archiveren
  • Volledige integratie met DMS
  • B2B en B2G (Business to Government) wereldwijde compliance voor e-facturering
  • Snelle implementatie van oplossingen
  • Grotere klanttevredenheid dankzij een eenvoudige toegang tot en overzicht van facturen via de portal 

 

“Na het succesvolle testprogramma dat we vorig jaar in Frankrijk hebben gelanceerd, kunnen we nu onze klanten in de Benelux de volgens ons beste factuurleveringsoplossing op de markt aanbieden als onderdeel van onze DMS-oplossing. Eskers oplossing is een aanvulling op onze portfolio van oplossingen en diensten en dankzij deze samenwerking komen we een stap dichter bij ons doel om de referentie van digitale transformatie in de autodistributiesector te worden.”
aldus Oscar Derksen, Country Manager, Imaweb Benelux.

“Onze samenwerking met Imaweb ondersteunt onze strategie om via de ontwikkeling van een partnernetwerk ons klantenbestand te laten groeien en nieuwe inkomstenbronnen aan te boren. Dit partnerschap biedt een concreet en geïntegreerd antwoord aan Imaweb's klanten door hen een eenvoudige oplossing te bieden om de correcte verzending van hun facturen te verzekeren en sneller betaald te worden.”
aldus Adelin Odent, Territory Manager bij Esker Benelux

Over Imaweb

Imaweb is een toonaangevende ontwikkelaar en distributeur van digitale oplossingen voor de auto-industrie in Europa. Het bedrijf ontstond door de fusie in 2019 van Imaweb, een Spaans bedrijf dat zich richt op het ontwikkelen van internationale klantenmanagementoplossingen voor verkoop, marketing en after-sales, en DATAFIRST-I’Car Systems groep, een Frans softwareontwikkelingsbedrijf voor autofabrikanten, groepsdistributeurs en dealers.

Over Esker

Esker is een wereldwijd leider in AI-gedreven software voor procesautomatisering en helpt financiële en klantenserviceafdelingen bij de digitale transformatie van hun procure-to-pay (P2P) en order-to-cash (O2C) - cycli. Eskers oplossingen worden gebruikt door meer dan 6000 bedrijven wereldwijd en omvatten kunstmatige intelligentie-technologie (Artificial Intelligence, AI) om een grotere productiviteit, meer zichtbaarheid, minder frauderisico en een betere samenwerking te realiseren met klanten, leveranciers en intern. Esker werd opgericht in 1985 en is actief in Noord - Amerika, Latijns-Amerika, Europa en Pacifisch Azië, met het wereldwijd hoofdkantoor in Lyon, Frankrijk, en het Amerikaanse hoofdkantoor in Madison, Wisconsin. Ga voor meer informatie over Esker en zijn oplossingen naar www.esker.be. Volg Esker op Twitter @EskerInc en praat mee op de Esker-blog op blog.esker.com.

https://www.esker.be/sites/default/files/press_releases/esker_communique_imaweb_nl_21062021.pdf

Top