LEVERING VAN FACTUREN

Succesvolle levering van facturen garanderen - iedere keer opnieuw

ONTDEK HOE

EEN EENVOUDIGE OPLOSSING OM SNELLER BETAALD TE WORDEN.

Zou het niet fantastisch zijn als u kon garanderen dat uw klant de factuur ontvangt en u tegelijkertijd uw totale kosten voor het leveren van facturen vermindert? Esker vindt van wel. Daarom is onze softwareoplossing voor Debiteuren opgezet om de levering en archivering van klantfacturen te automatiseren, ongeacht het medium (bijv. papier, elektronische facturen, EDI, etc.). En dit alles zonder dat klanten dingen moeten veranderen of u conformiteit moet opofferen. En u krijgt bovendien ook nog eens realtime inzicht in de leveringsstatus van de factuur.

  • Expert support voor uw transitie naar elektronische facturatie.
  • 60 landen ondersteund voor mondiale conformiteit van elektronische facturatie.
  • Elimineren van fouten in de levering van facturen en portaalvermoeidheid.
​​
50% AFNAME
Toshiba had een afname van 50% in de factuurverwerkingstijd.
 
4 DAGEN UITGESPAARD
Arkadin had een vermindering van 4 dagen in de factuurverwerkingstijd.
 
 

TRENDING INHOUD

VEREENVOUDIG UW TRANSITIE NAAR ELEKTRONISCHE FACTURATIE.

Het succes van het initiatief voor elektronische facturatie van een bedrijf komt er uiteindelijk op neer dat voldoende klanten het accepteren. Van promotionele campagnes tot incentives en tarieven begrijpen de hoogopgeleide professionals van Esker wat er nodig is voor het ontwikkelen van genuanceerde strategieën om dit te bereiken. Ze geven betrouwbaar advies voor het overwinnen van potentiële hindernissen (wij staan pal achter u).

Voor klanten die nog niet toe zijn aan het ontvangen van elektronische facturen, kan de levering van papieren facturen worden ontlast met gebruik van de Esker mailservices.

MONDIALE CONFORMITEIT GARANDEREN

Laat Esker u helpen bij het navigeren door het complexe universum van voorschriften voor elektronische facturen. Wij helpen bedrijven met het bereiken van conformiteit door het ondersteunen van elke technologiemethode die een bedrijf kiest: EDI, Business Controls Audit Trails (BCAT), archivering.

MEER INFOMATIE

PORTAALMOEHEID? LAAT HET OVER AAN ONZE BOTS.

Het indienen van facturen in de debiteurenportalen van uw klanten is een berucht, tijdrovend en handmatig proces. Esker's Robotic Process Automation (RPA)-technologie pakt dit probleem naadloos aan door de inhoud van uw factuur automatisch te uploaden. Onze bots nemen herhalende taken op zich, zodat u zich kunt richten op strategische taken, zoals uw crediteuren in het oog houden.

MEER INFORMATIE

IDENTIFICEER EN VOORKOM LEVERINGSFOUTEN. 

Krijg gemoedsrust, omdat u op ieder moment de status van uw factuur kent. Esker's gebruiksvriendelijke web portaal beschikt over 24/7-realtime tracering en verslaglegging, attendeert u op leveringsfouten (onjuiste post- of e-mailadressen, EDI-fouten, etc.) en bevestigingen van ontvangst en betaling.

You’re in good company. Explore some of the other companies and AP leaders that have benefited from automating their processes with Esker.
No Results Found.

Maak incasso's slimmer.

Het leveren van facturen is slechts één onderdeel van uw debiteurenproces.
Breng het incassoproces naar de 21e eeuw.

Our partners

  • Coming Soon
Top