AUTOMATISERING VAN DEBITEUREN

DE MEEST INTELLIGENTE END-TO-END-OPLOSSING SUITE VOOR HET VERSNELLEN VAN DE CASH-INCASSOCYCLUS

Ondersteund door AI-technologie, Esker voor debiteuren neemt afscheid van de algemeen gebruikelijke obstakels die hedendaagse bedrijven belemmeren bij het tijdig innen van uitstaande bedragen. Vanaf kredietmanagement tot en met de cash-allocatie automatiseert Esker alle stappen van het proces.

HOUD UW KREDIETRISICO ONDER CONTROLE

Vertrouwen alleen is niet genoeg - bedrijven moeten hun kredietrisico's goed in de gaten houden. Van het aan boord nemen van klanten tot het beheren van zakelijke relaties, Esker's uitgebreide Credit Management oplossing stroomlijnt de kredietacceptatie en het risicobewakingsproces en helpt bedrijven hun omzet veilig te stellen.

Meer Informatie

LEVER DE PERFECTE FACTUUR.

Voor Esker is een perfecte factuur een factuur die conform de IO is, voldoet aan de vereisten van de klant ten aanzien van het formaat, de leveringsmethode en de lokale regelgeving. Hoe verzekeren wij dat facturen niet worden geweigerd? Door een 100% geautomatiseerde factuurlevering te bieden via alle media of aan portalen, die volledig conform zijn in ruim 60 landen wereldwijd.

Meer Informatie

 • Block url new window: 
  off

VEREENVOUDIG BETALING VOOR KLANTEN

Betalen hoeft niet ingewikkeld te zijn. Daarom biedt Esker de populairste betaalmethodes aan (vb: Visa®, Mastercard®, American Express®, etc.) en direct debit (vb: SEPA), zodat uw klanten nooit een excuus hebben om u niet te betalen. Heeft u al een betrouwbare betalingsverwerker? Esker integreert ook met partners om u en uw klanten de best mogelijke ervaring te bieden.
 

Meer Informatie

 • Block url new window: 
  off

Esker is in 2022 uitgeroepen tot « Challenger » in het Gartner® Magic Quadrant™
voor geïntegreerde Invoice-to-Cash oplossingen

Download het rapport

VERSNEL DE CASH-ALLOCATIE

Waarom zou u een eersteklas incasso-instrument hebben als betalingen niet eens op tijd worden gealloceerd? Esker's Cash Application oplossing, ondersteund door AI-herkenningstechnologie, versnelt het toewijzingsproces van contant geld en zorgt ervoor dat uw vorderingen up-to-date zijn en uw AR-team altijd efficiënt en strategisch te werk gaat.
 

Meer Informatie

 • Block url new window: 
  off

Verbeter uw Dispuut & Claims management

Maak een einde aan het dagenlang oplossen van disputen en claims. Esker’s Disputen&Claims oplossing managed zowel klant disputen gerelateerd aan product gebreken alsook klantkortingen. AI technologie centraliseert informatie and faciliteert samenwerking tussen afdelingen zodat u transparant en effeciënt kan werken.
 

Meer informatie

UPGRADE VAN UW INZAMELPROCES

Het verzamelen van contant geld is nog nooit zo eenvoudig geweest. Esker's Collections Management oplossing automatiseert wat kan worden geautomatiseerd volgens uw kredietbeleid (bijv. levering van aanmaningen, aanmaningsbrieven en rapporten) en biedt uw incassoteam de juiste tools om samen te werken op het gebied van factuurgerelateerde zaken. AI-technologie geeft prioriteit aan incasso-opdrachten om u te helpen uw kredietrisico efficiënt te beheren en dubieuze debiteuren te verminderen.

Meer Informatie

WAAROM BEHEERT U UW DEBITEURENPROCESSEN MET ESKER?

 • Onmiddellijk inzicht in alle klantenrekeningen, factuurstatussen, maatregelen en resultaten
 • Sneller oplossen van kwesties met betrekking tot facturen (bv. geschillen, inhoudingen, enz.)
 • Gemakkelijker onboarden en minder vereisten aan IT-resources
 • Gegarandeerde conformiteit ongeacht waar u zich bevindt
 • Lagere DSO en geoptimaliseerd werkkapitaal
 • Verbeterde teamproductiviteit en -moraal
 • Block url new window: 
  off

Trending content

No Results Found.

Heeft u verdere vragen?

Staat e-facturatie op het wensenlijstje van uw bedrijf? De experts van Esker
staan altijd klaar voor het beantwoorden van uw vragen of het geven van meer
informatie — u zegt het maar!

Our partners

 • Coming Soon
Top